Sherbimet Tona

SHËRBIMET TONA

TATUAZHET

Kafshët, peisazhet, shenjat ushtarake dhe format si yje dhe zemra të gjitha janë pjesë e portofolit Tradicional të modelit të tatuazheve dhe secila prej tyre ka një kuptim specifik.

Peshkaqenë, panterë dhe gjarpërinj të gjithë kanë ide të ngjashme bazuar në forcën, por është gjithashtu një mishërim vizual i personalitetit të personit.

LASER

Sipas Michael Davin, CEO i PicoSure (i bërë nga CynoSure),

PicoSure është e vetmja pajisje për heqjen e tatuazheve të aprovuar plotësisht nga FDA që është e aftë të pulsojë energjinë në lëkurë në triliontë e sekondës me teknologjinë 755 dhe 532 me gjatësi vale.  

PIRCING

1. Pircing Antitragus shpimi i kërcit Tragus.
2. Pircing Në Kërc/Spirale çdo shpim i kërcit në pjesën e sipërme të veshit.
3. Pircing Conch shpimi i kërcit në pjesën e poshtme të veshit, nga brënda.
4. Pircing Daith shpimi i kërcit mbi zonën Tragus pjesa ku veshi bashkohet me pjesën e kokës, drejt zonës Conch...  

MAKEUP PERMANENT

Mikropigmentimi, i referuar gjithashtu si make-up gjysëm i përhershëm ose pigmentim dermal, është një proces përmes të cilit implantohen pigmente tërësisht natyrale inorganike poshtë epidermës shtresa e sipërme e lëkurës), në shtresën dermale (shtresa e dytë e lëkurës), nëpërmjet futjes me gjilpërë të pigmentit.

Kjo teknikë zhvillohet në mënyrë medicinale dhe është I përkohshëm (me afate të gjata).