Olsi

Tattoo

Rreth

Klinikes

Themeluar në vitin 2010 nga Olsi Sejdi. U quajt “Olsi Clinic Tattoo”, sepse erdhi si një risi në fushën e tatuazheve.
Ndryshe nga çfarë njihej kjo fushë në jetën e përditëshme, si një profesion për një grup të caktuar të shoqërisë, sot, pas një pune kolosale, arritëm të ndryshojmë mentalitetin dhe ta quajmë art, siç e mertion si profesion.

Lexo më shumë

Rreth

Klinikes

Themeluar në vitin 2010 nga Olsi Sejdi. U quajt “Olsi Clinic Tattoo”, sepse erdhi si një risi në fushën e tatuazheve.
Ndryshe nga çfarë njihej kjo fushë në jetën e përditëshme, si një profesion për një grup të caktuar të shoqërisë, sot, pas një pune kolosale, arritëm të ndryshojmë mentalitetin dhe ta quajmë art, siç e mertion si profesion.

Lexo më shumë

SHËRBIMET TONA

TATUAZHET

Kafshët, peisazhet, shenjat ushtarake dhe format si yje dhe zemra të gjitha janë pjesë e portofolit Tradicional të modelit të tatuazheve dhe secila prej tyre ka një kuptim specifik.

Lexo më shumë

LASER

Sipas Michael Davin, CEO i PicoSure (i bërë nga CynoSure), PicoSure është e vetmja pajisje për heqjen e tatuazheve të aprovuar plotësisht nga FDA që është .

Lexo më shumë

PIRCING

Pircing Antitragus shpimi i kërcit Tragus.
Pircing Në Kërc/Spirale çdo shpim i kërcit në pjesën e sipërme të veshit.Pircing Conch shpimi i kërcit në pjesën e poshtme të veshit, nga brënda.

Lexo më shumë

MAKEUP PERMANENT

Mikropigmentimi, i referuar gjithashtu si make-up gjysëm i përhershëm ose pigmentim dermal, është një proces përmes të cilit implantohen pigmente …

Lexo më shumë

Bons tatoueurs. Seul hic, la langue. En anglais c’est parfois compliqué… niveau boulot, très satisfaite de mes 2 tatouages. Prix corrects. Je recommande sans hésitation.

Mélanie
Klient

All my tattoos are fabricated there 🤩

Brunilda
Klient

Best in Tirana

Ceno
Klient

Great work.

Luli T
Klient

Punet Tona

Browse All